Zo werkt ’t

Duurzaamheid is vertrouwen kweken!

Bij goede communicatie met de klant is het essentieel dat je vertrouwen uitstraalt. Denk aan een goed ontworpen logo, gedegen huisstijl, duidelijke website en promoties die kwaliteit uitstralen. Samen met zijn powerteam zorgt SAVI design dat je op alle vlakken écht vertrouwen kan kweken bij de klant.

SAVI design kan je volledig vertrouwen, dat zie je bijvoorbeeld aan onze facturen. We rekenen namelijk de kosten voor drukwerk niet door, maar laten we de drukker direct een factuur sturen aan de klant. Zo weet de klant exact wat iets kost en dat hij niet benadeeld wordt.

Logo_super_savert_2

Ook biedt SAVI design zijn klanten de kans om te besparen op hun eigen factuur. Maak kennis het SAVI SUPER SAVERT betaalconcept bij grote opdrachten (vanaf € 500).

Zo werkt het: Voor het begin van de opdracht betaal je 25%. Wanneer de opdracht naar tevredenheid is afgerond betaal je nog 50%. 2 maanden na afronding betaal je pas de resterende 25%, of je brengt een nieuwe opdracht aan, van minstens 2x restbedrag (vanaf € 250), dan is de laatste 25% gratis! De opdracht mag van jezelf zijn of een andere opdrachtgever, zolang je maar hebt bemiddeld. Kortom als je slim onderneemt, bespaar je 25% op de diensten van SAVI design!

Je kan ook geld verdienen met SAVI design zonder zelf een dienst af te nemen: Verdien 12,5% van orderbedrag door succesvol te bemiddelen en een nieuwe opdracht aan te brengen bij SAVI design. Deze retour-commissie loopt al snel op tot honderden euro’s!

 

Reacties zijn gesloten.